Clash Of Clans Geliştiricisinden Clash Royale

Je zou willen bedriegen op Clash of Clans en dus verpletteren al uw vijanden? Dat laatste is goed bij merken bij Gmail: de app oogt simpel plus strak, maakt voornamelijk gebruiken van de kleuren rood en wit en kent nieuwe iconen en letters. Daarnaast zijn er nieuwe animaties en overgangen te onderscheiden. Dat laatste zijn interessant, omdat de Exynos 7422 de processor, gpu, het werkgeheugen en opslag op één chip zou Clash of Clans hack plaatsen. Helemaal nieuw ben dat niet, want de Samsung Galaxy Alpha werkt al met een soortgelijke chipset. Dat lukt om dit moment namelijk al aardig met de Chromecast, die de sinds de introductie in juli goed doet. Google noemt geen verkoopcijfers, maar de Chromecast verkoopt op dit moment het betere van alle elektronica met Amazon.

Dat meldt Digitimes. De HTC One, het huidige toptoestel betreffende HTC, kende veel productieproblemen door het aluminium blok waaruit de smartphone wordt vervaardigd. De keuze voor vloeibaar metaal moet productieproblemen tegengaan. De geruchten gaan tevens dat Apple ook naar een dergelijke productie-oplossingen kijkt. Dat zegt dezelfde OnePlus-medewerker tijdens een Q&A-sessie op internetforum Reddit. Bij zo’n sessie mogen bezoekers vragen stellen die OnePlus beantwoordt.

Deze meldt het doorgaans exact ingelichte Android Police. Eerder kwam ook al Bloomberg met een soortgelijk gerucht, maar de Android-website biedt enkele nieuwe details dat voorheen nog waren gepubliceerd. Onder andere zijn er mock-up-screenshots uitgebracht van de nieuwe functie en hoe deze binnen Android behoren werken. Dat meldt u doorgaans goed ingelichte SamMobile, dat vaker juiste informatie over nog niet aangekondigde Samsung-producten publiceert. Samsung is één van de weinige bedrijven die nog genkel ronde smartwatch heeft uitgebracht. Onder andere Motorola plus LG hebben al beslist ronde smartwatch op de markt, die beide impressie maken.

Datgene ook een partij indien MediaTek werkt aan betaalbare chipsets met ondersteuning voordat QHD is goed nieuws. Wellicht dat we bij het einde van de jaar de eerste middenklassers met dergelijke scherpe schermen tegemoet kunnen zien. De huidige chipsets in midrange en high-end smartphones plus tablets kunnen immers nog niet met QHD overweg. Dat terzijde; als er structureel aangevallen wordt op een manier die niet werkt en er zijn mensen die tips geven, dan snap ik wel dat de toon op een gegeven moment veranderd.

Dat zegt een woordvoerder van het Inbox by Gmail-team tijdens een Ask Me Anything (AMA)-sessie op Reddit. Deze AMA-sessies belanden veelal gehouden met bureaus en personen, waar Reddit-gebruikers vervolgens een vraag bij kunnen stellen. Ik kan wel met de Synology packages downloaden en bijvoorbeeld torrents binnen hengelen met Download station.

De 35 dollar kostende hdmi-stick van Google is volgens ondergetekende de beste aanschaf van 2013, voornamelijk door mijn geliefde combinatie van Plex en Chromecast. Zo kun je gemakkelijk al je lokale content – zoals films en series – naar je tv streamen. Tevens biedt Plex ondersteuning voordat streams van Uitzending Gemist en RTL XL. De 4 nieuwe Android-tablets van Dell draaien stuk voor stuk op Honeycomb. Het voornaamste tablet is de Dell Galo die in April op de markt komt. De overige 3 Honeycomb tablets zijn de Dell Sterling, Opus One and Silver Oak die we in oktober kunnen tegemoetzien.